Buraya girdin eğlence başladı...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepsi ve hersey buradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

bizim aile nolacak hahayyy

2 posters
YazarMesaj
efsanindunyasi
Admin
efsanindunyasi

bizim aile nolacak hahayyy Empty
MesajKonu: bizim aile nolacak hahayyy   bizim aile nolacak hahayyy I_icon_minitimeCuma Tem. 04, 2008 9:52 am

Size bizim ailenin yaptıklarını anlatayımda gülmekten ölün baqalım:

babam sürekli espiri yaparak bizi güldürür bana sürekli kuzum demeyi sever artık alıştım işten gelir kuzumm nasılsın? bu soru babamın meşur sorusudur bana bunu söler.

annem evimizin geçim kaynağı..Temizlik,yemek,bizim bakımımız, ve dahası...annem olmasaydı düşünemiyorum acaba napardık... Neutral Neutral Question Question ALLAH KORUSUN..

ablam lise 4 e geçti.Çok iyidir ama sözünü geçirir herkese sözünü yaptırır çok temizlik hastasıdır bazen ister bir dip bucak yaparki görseniz..annem bile ara sıra şaşırıp kalır..Very Happy:D

bana gelince sormayın annemden hep azar işitirim nedenmi??sölersem ayıplarsınız beni:D:D Neutral Neutral Neutral Neutral
ağzımı yapıştırayımda konuşmayım silent silent silent silent silent silent ama açılıyo neyse diyim bari pale çok ddağınığımdır dolabımı görseniz dapdağınık her giydiğimi çıkartık sokarım oraya buraya misafirliğe gidincede bişi bulamam ama artık daha özen gösteriyorum:D:d birde çok espiriliyimdir arkadaşlarım beni paylaşamaz:D:D

Kardeşimin el sanatı çok gelişişir bir görseniz allahhh hergün 14-15 maket resim fln yapar bnde sıkılırım aamaan kim uğraşıcak diyee..

DAHA ÇOK KOMİK ŞEYLER VR AMAM YETR ELLERİM YORULDU:D:D
https://eylenceyeribura.yetkin-forum.com
ßetül

ßetül

bizim aile nolacak hahayyy Empty
MesajKonu: Geri: bizim aile nolacak hahayyy   bizim aile nolacak hahayyy I_icon_minitimeCuma Tem. 04, 2008 10:11 am

sizin aile çok komikmiş çok güzel anlattın:D
https://eylenceyeribura.yetkin-forum.com/

bizim aile nolacak hahayyy
1 sayfadaki 1 sayfası